Muhalif ile belediye başkan adaylarını yakından tanıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhalif ile belediye başkan adaylarını yakından tanıyoruz
Abone ol
Muhalif, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde belediye başkanı adayı olan isimlerle keyif veren röportajlar gerçekleştirdi.

Röportajlarımızın ilki Türkiye’nin bir ucundan, Artvin Hopa’dan belediye başkanı adayı olan Utku Cihan ileydi. Cihan “Bambaşka bir Hopa” sloganıyla yola çıkarken; sokak hayvanlarından, çöp sorununa, bölgenin ortak sorunu heyelan ve sellere karşı yapacaklarına kadar birçok detaylı bilgi paylaştı bizlerle.

CHP Hopa Belediye Başkan Adayı Utku Cihan: Bizim sloganımız “Bambaşka bir Hopa”

 

İkinci röportajımızda yerel seçimlerin belki de en heyecan verici şehrine, İstanbul’a gelmiştik . CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan konuğumuz olmuştu. Emecan’a göre kentin en büyük sorunu; ulaşım, kentsel dönüşüm ve yeşil alan sıkıntısı.

Daha yakından tanımak isterseniz de sohbetimiz aşağıdaki linkte yer alıyor.


CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan: Sadece bina değil, kültürel ve sosyolojik bir dönüşümü hayata geçireceğiz


Üçüncü durağımız İstanbul’un önemli ilçelerinden olan Zeytinburnu’nun CHP adayı Onur Soytürk ileydi. Oldukça başarılı bir imar plancısı olan ve İstanbul İmar AŞ’nin son genel müdürü unvanını da taşıyan Onur Soytürk’ün Zeytinburnu için Mutluluk Planı hazırdı. Soytürk’ün bu kent için hazırladığı planın detaylarına bakmak isterseniz sizi röportajımıza davet ediyoruz.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk: Zeytinburnu’nun Mutluluk Planı hazır

 

Onursal Adıgüzel’i çoğu kesim CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden tanımakta. Adıgüzel 31 Mart Yerel Seçimleri’nde de CHP’nin Ataşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı. Adıgüzel’in Ataşehir için 5 yıl sonunda koyduğu hedef; çehresi değişmiş, yeşil bir kent yaratmak. Daha yakından tanımak isterseniz röportajımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel: 5 yıl sonunda Ataşehir’e baktığınızda çehresi değişmiş, yeşil bir kent göreceksiniz

Sancaktepe’de kentsel dönüşümü yapmak zorunda olduklarını belirten CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, “Çünkü bazı mahallelerimizde okul, park ve deprem toplanma alanı oluşturmak için yeni alanlar yaratmak zorundayız; yeni bir kent planı hayata geçireceğiz” diyor. 

Söyleşimizi okumak için aşağıda bulunan linke tıklayabilirsiniz:

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin: Sancaktepe için yeni bir kent planı hayata geçireceğiz!

“Seçimler kadınlarla kazanılır. Kadınların içinde bulunmadığı bir seçimi kazanmak mümkün değildir.” diyerek kadınların önemine vurgu yapan CHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Tekin Aras’ı Muhalif’le yakından tanıyoruz.

CHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı: Tekin Aras: Bir derdimiz var, derdi olan hemşehrimizin kalmaması!


Yorum Yazın