İYİ Parti ve AK Parti'de adaylar netleşiyor: Ayyüce Türkeş Adana'da aday olacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti ve AK Parti'de adaylar netleşiyor: Ayyüce Türkeş Adana'da aday olacak!
Abone ol

Muhalif. Kulis

İYİ Parti'de Adana ve Ankara adayları belli oluyor

İYİ Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Partinin Adana ve Ankara belediye başkan adaylıkları için öne çıkan isimler belli oldu. İYİ Parti adayları belirlemek için 13-14 Ocak'ta Antalya'da kampa girecek.

Adana'da Ayyüce Türkeş

İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için öne çıkan isimlerden biri. Türkeş'in, 11 Ocak'ta Adana'da yapılacak bir törenle adaylığı açıklanacak. Muhalif. daha önceden Ayyüce Türkeş'in Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağını paylaşmıştı.

Ankara'da Servet Avcı'nın ihtimali zayıfladı

İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için öne çıkan isimlerden biri olan Servet Avcı'nın adaylık ihtimali zayıfladı. Avcı'ya, parti içindeki bazı isimlerden tepki olduğu belirtiliyor.

AK Parti'de Turgut Altınok'a tepki

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için öne çıkan isimlerden biri olan Turgut Altınok'a, Gökçek ailesinden tepki olduğu belirtiliyor. Gökçek ailesinin, Altınok'un adaylığına karşı olduğu ve parti yönetimine bu konuda baskı yaptığı iddia ediliyor.

İstanbul'da Murat Kurum yeniden denkleme girdi

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için öne çıkan isimlerden biri olan Murat Kurum, yeniden denkleme girdi. Kurum'un, parti içinden gelen bazı isimler tarafından desteklenmeye başlandığı belirtiliyor.


Yorum Yazın