İstanbul
Parçalı bulutlu
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0139 %0.12
56,1125 %0.06
6.740,80 %0.33
84.871,95 %1.13
Muhalif. Genç Milli Wushu Takımı, Kastamonu’da kampa girdi

Genç Milli Wushu Takımı, Kastamonu’da kampa girdi

Genç Milli Wushu Takımı, Kastamonu’da kampa girdi
Okunma Süresi: 2 dk

KASTAMONU (AA) Genç Milli Wushu Takımı, Gençler Dünya Wushu Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da kampa girdi.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde başlayan kampta milli takım, 2230 Eylül tarihlerinde Brunei'de düzenlenecek şampiyonaya hazırlanıyor.

Wushu Milli Takımı Antrenörü Emrah Şahanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Dünya Şampiyonası'nda sporcuların zorlu bir mücadele vereceğini söyledi.

Kampın yaklaşık 40 gün süreceğini anlatan Şahanoğlu, "Sporcularımızın performansını artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah amacımız ayyıldızlı bayrağımızı dünya arenasında zirveye taşımak olacak." dedi.

Kampa katılan sporcuların Türkiye şampiyonu olduğuna işaret eden Şahanoğlu, şunları kaydetti:

"Bunun yanında daha önceden Avrupa şampiyonluğu, Balkan şampiyonluğu bulunan sporcularımız var. İyi bir takım oluşturduk. İnşallah hedefimiz tarihi bir başarı elde etmek. Kampımıza Wushu Milli Takımı'ndan tecrübeli sporcularımızı da dahil ettik. Onlar da tecrübelerini sporculara aktarıyor. Fizyoterapistimiz, kondisyonerimiz var. Profesyonel anlamda bir kamp ortamı oluşturduk. Ben çok faydalı olacağını ve iyi başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum."

Wushu Milli Takımı'nın Kastamonu'da ilk kez kampa girdiğini aktaran Şahanoğlu, "Bu konuda memnuniyet söz konusu. Biz de çok mutluyuz. Bu şartları bize sağladıkları için hem federasyonumuza hem de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız