Rachel Araz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Rachel Araz'ın Topkapı Sarayı'na benzetilen evi nerede?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rachel Araz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Rachel Araz'ın Topkapı Sarayı'na benzetilen evi nerede?
Abone ol
Magazin gündeminde sık sık gündeme gelen Influencer Rachel Araz’ın Topkapı Sarayı'na benzetilen evi sosyal medya da oldukça gündem olmuştu. Bu haberle gündeme gelmeye devam eden Rachel Araz'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Rachel Araz kimdir? Kaç yaşında, nereli? Evi nerede? İşte detaylar...

Youtube videolarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan Rachel Araz, kısa sürede güzelliğiyle hayran bırakan isimlerden biri oldu. Şatoyu andıran evi ile de son yıllarda sık sık gündem oluyor. Peki Rachel Araz kimdier? Evi nerede? Detaylar haberimizde…

Rachel Araz kimdir?

Rachel Araz, 24 Mart 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Notre Dam de Sion Fransız Lisesinde okuyan Rachel Araz, Üniversiteyi Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünde tamamlamıştır. Bir süre Beymen'de Kurumsal İletişim ve Pazarlama Bölümünde çalışan Araz, dünyaca ünlü markaların Türkiye Marka temsilciliği, Satın Alma Planlama ve Merchandising departmanlarında çalışmıştır.

Sami Kirespi kimdir?

1 Ocak 1976’da dünyaya gelen Sami Kiresepi, ilaç firmalarından Santa Farma şirketinin sahibidir. İlk evliliğini Alexis Nina ile gerçekleştiren Sami Kiresepi, 2016 yılında Rachel Araz ile evlenmiştir.

Alexis Nina boşanma sonrasında 20.000 TL nafaka ve 12 milyon TL tazminat istemesi ile de gündeme gelmiş ve hatta Sami Kiresepi, Burcu Esmersoy ile nişanlanmış ve daha sonrada ailesinin de isteği ile ayrılmışlardı. Santa Farma’da Ürün Müdürü, Bölge Tanıtım Müdürü, Pazarlama Müdürü ve Pazarlama Direktörü olarak çalışan Sami Kiresepi, yeni görevinden önce şirketin Stratejik Planlama Direktörü olarak görev yapıyordu.

Topkapı Sarayı'na benzetilen evi ve lüks yaşantısı

Kızları Galia, oğulları Lionel ve tabii ki köpekleriyle oldukça mutlu bir aile tablosu çizen çiftimiz, İstanbul'da; yeşillikler içinde malikâneyi andıran müstakil bir eve taşındı geçtiğimiz yıllarda. 

Rachel Araz, kocaman bir korusu ve bahçesi olan evini sık sık paylaşıyor sosyal medya hesabından.

Her bir detayı incelikle düşünülmüş, devasa diyebileceğimiz bu ev sosyal medyada ‘Topkapı Sarayı’ gibi ev benzetmelerini destekler nitelikte.

İddialara göre Rachel Araz sadece çocuklarının bakıcısına 4 bin sterlin ödüyormuş. Mykonos'taki evleriyle ilgilenen çalışanlarına da aylık 1.500 euro maaş veriyormuş Kiresepi ailesi. Tüm bu çalışanların aylık maaşları ise yaklaşık 250 bin TL'yi buluyormuş.

Bu detayların yanı sıra Araz lüks bir mağazadan farksız olan giyinme odasının düzenlenmesi için profesyonel bir ekiple anlaşmış. 

Lüks bir mağazadan daha büyük olan odada bulunan kıyafet ve aksesuarların fiyatı ise servet değerindeydi.

Araz giyinme odasından kareleri Instagram hesabından paylaştı.

Rachel Araz'ın evine sosyal medyadan gelen birkaç gülümseten benzetmeler;


Yorum Yazın