Game of Thrones'un yazarı, serinin yeni kitabının yolda olduğunu duyurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Game of Thrones'un yazarı, serinin yeni kitabının yolda olduğunu duyurdu
Abone ol
Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin, serinin yeni kitabı ‘The Rise of the Dragon’ın ekim ayında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Game of Thrones serisinin yazarı George R.R. Martin, kişisel blogunda yeni bir kitap yazdığını duyurdu. 'Game of Thrones: The Rise of the Dragon' adlı kitap, tamamen Targaryen Hanedanlığı tarihine adanmış bir cilt olacak.
Westeros'ta geçecek olan 'Game of Thrones: The Rise of the Dragon', Targaryen Hanedanı'nın iktidara gelişinden, Yedi Krallık'ın fethine ve yıkıma kadar geçen sürenin 180'den fazla yeni illüstrasyonunu içerecek.
Gazete Duvar'ın aktardığına göre, şu anda HBO'da prodüksiyonda olan ‘House of the Dragon’ dizisi ile bağlantılı olacak kitap, görsellerin yanı sıra evrenle alakalı ansiklopedik bilgiler de içerecek.

'Ansiklopedik bir tarzda ele alındı'

Martin, açıklamalarına şöyle devam etti:

"'Fire and Blood' dönemin büyük ustaları tarafından yazılmıştı. Aegon Targaryen’in Westeros’u ele geçirmesinden Dance of the Dragons iç savaşına kadar yaşanan olayları konu alıyordu. Ancak The Rise of the Dragon aynı dönemde geçmesine rağmen 'The World of Ice and Fire' kitabında olduğu gibi daha ansiklopedik bir tarzda ele alındı. 'The World of Fire and Ice' kitabının yazarları Elio M. Garcia ve Linda Antonsson bu ciltte bana yardım etmek için geri döndü."


Yorum Yazın