Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz krizi sürüyor. Kayserispor maçının kadrosunda yer almayan genç futbolcu ayrılmak isterken, yönetim transfere kapıyı kapattı.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, geçen sezonun devre arasında West Ham United’dan 20+5 milyon euroluk teklif aldıklarını ancak güç kaybetmemek için bunu geri çevirdiklerini belirtti.
Hatipoğlu, sezon sonunda Premier Lig ya da üst düzey kulüplerden gelecek tekliflere kolaylık tanıyabileceklerini ifade ederek, “Barış’a temmuz ayında Bayern Münih’ten bir teklif gelseydi, oyuncunun kariyerini de düşünerek kolaylık sağlardık. Ancak transferin bitimine on gün kala bir Arap kulübünden teklif gelirse, Galatasaray doğal olarak oyuncuyu satmak istemez; satılması halinde de yüksek bir bedel talep eder” dedi.