Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), üniversite hastanelerine de entegre ediliyor. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 1 Eylül’den itibaren pilot uygulamanın iki üniversite hastanesinde başlatılacağını duyurdu.
Bakan Memişoğlu, Uşak’taki programları kapsamında Valiliği ziyaret ederek sağlık hizmetlerine ilişkin çalışmalar hakkında bilgi verdi. Üniversite hastanelerinin bir kısmına MHRS üzerinden randevu alınabileceğini belirten Memişoğlu, uygulamanın pilot olarak Yozgat Bozok ve Pamukkale üniversitelerinde hayata geçirileceğini açıkladı.
Bu uygulama ile vatandaşlar, aile hekimleri aracılığıyla üniversite hastanelerinden randevu alabilecek ve sağlık hizmetlerine erişim daha hızlı ve kolay hâle gelecek.