Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Daha Neler programının son bölümünde, Prof. Dr. Oytun Erbaş'ın Hadise'nin sahne kıyafetiyle ilgili yaptığı açıklamalar gündem oldu. Ünlü sanatçının son konserinde giydiği kıyafeti eleştiren Erbaş, çarpıcı ifadelerle tepki gösterdi.

Hadise’nin sahne şovlarını ve kıyafetlerini değerlendiren Erbaş, “Türk kültürünü yansıtmayan, Türk sanatına uygun olmayan ve örf-adetlerimize aykırı bir durum var. Bu, halka açık bir pornografi” diyerek tepkisini dile getirdi. Erbaş, Hadise'nin sahnede sergilediği durumu teşhircilikten çok daha ileriye gittiğini savundu ve şunları söyledi: "Bu bir üst seviyede teşhircilik. Eğer her yerimizi açarsak, hayvandan ne farkımız kalır? Çıplaklık toplumda tacize yol açar. Bu klipler kaldırılmalı."
Erbaş, programda Hadise’nin konser görüntülerini sansürleyerek ekranda gösterdi ve yaptığı açıklamalarda, modernlik adına yapılan bu tür davranışların toplumda olumsuz etkiler yaratacağına dikkat çekti. “Bu saçmalık mı, modernlik mi? Eğer bu modernlikse, ben de giyer geliririm” diyerek sert bir tepki gösterdi. Erbaş, toplumun değerlerine ve aile yapısına zarar veren bu tür şovların toplumsal huzursuzluğu artırabileceği konusunda uyarılarda bulundu.
Hadise'nin sahne şovlarına yönelik bu açıklama, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Erbaş’ın yorumları birçok kişi tarafından tartışma konusu oldu.