İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5250 %0.05
49,6577 %0.12
5.776,09 % 0,40
92.313,50 %-1.025
Ara
Muhalif. MAGAZİN Lvbel C5’in “üürü müürü” göndermesine Mustafa Sandal'dan tokat gibi yanıt!

Lvbel C5’in “üürü müürü” göndermesine Mustafa Sandal'dan tokat gibi yanıt!

Rapçi Lvbel C5’in Mustafa Sandal’a yönelik “Üürü müürü bir şeyler yapacak” sözleri sosyal medyada infial yarattı. Sandal, genç rapçiye esprili ve olgun bir dille yanıt vererek müzik yolculuğunda başarı diledi.

Okunma Süresi: 2 dk

Rapçi Lvbel C5’in, pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Sandal hakkında kullandığı ifadeler, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Sandal’a yönelik,

“Premium üyeyse Spotify’ı açsın, değilse ben vereyim… Şarkı vermem, zaten ‘üürü müürü bir şeyler yapacak’ galiba,”
sözleriyle gündem olan Lvbel C5’e, özellikle müzikseverlerden ve eski kuşak sanatçı hayranlarından sert eleştiriler geldi.

Mustafa Sandal'dan yanıt geldi : Sevgili kardeşim;  Sağ olsunlar halkımız 31 sene önce bana sınırsız premium üyeliği verdi, tasalanma ;)  Bizim zamanımızda tıklama botları falan yoktu. Biz yüreklere dokunmuşuz ki, çok şükür bugünlere gelmişiz. Tıklansın diye havhav miyav yerine, kendi tarzımla Aşkına Destan'ı yaptım dedim sahnede. Dönemin mizacına eleştiriydi. Esprim seni kırdıysa Mustafa abinin kusuruna bakma. Genç bir kardeşimi üzmek istemem. Sataşanlardan değil, kalıcı ve yüreklere dokunanlardan olmanı temenni ederim. Söylediklerine de kırılmadım, hatta güldüm. Müzik yolculuğunda sonsuz başarılar dilerim.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *