İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4875 %0.08
51,0665 %0.15
6.509,14 % 0,95
66.500,51 %-1.547
Muhalif. HABERLER Turan ve Ateş atletizmde Sakarya’ya gururu yaşattı

Turan ve Ateş atletizmde Sakarya’ya gururu yaşattı

Turan ve Ateş atletizmde Sakarya’ya gururu yaşattı

Okunma Süresi: 1 dk

Sakarya Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları Ali Turan ve Necati Ateş, bu yıl 5.’si düzenlenen Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu’nda kürsüye çıkarak Sakarya’nın gururu oldu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcuları, Eskişehir’de düzenlenen 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu’nda önemli bir başarıya daha imza attı.

Rekor bir katılımla gerçekleştirilen organizasyonda temsilcilerimizden Ali Turan, 60-64 yaş kategorisinde rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışlarda bir diğer sporcumuz Necati Aktaş ise,35-39 yaş grubunda mücadele verdi ve zorlu geçen yarıştaüçüncü sırayı alarak kürsüye çıkmayı başardı.

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Sakarya’mız sporun her alanında başarılarla, başarı bayrağını taşıyan sporcularla büyüyor ve adını dünyaya duyuruyor. Onlarca farklı branşta yürüttüğümüz çalışmaların meyvelerini topluyoruz. Atletizmde kazandıkları başarılarla göğsümüzü kabartan sporcularımız Ali Turan ve Necati Aktaş’ı tebrik ediyoruz.” denildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız