İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5393 %0.03
52,1095 %0.13
6.748,43 % -0,12
70.802,95 %-1.19
Muhalif. HABERLER Recordati’nin Türkiye’den yönettiği ülke sayısı büyüyor

Recordati’nin Türkiye’den yönettiği ülke sayısı büyüyor

Recordati’nin Türkiye’den yönettiği ülke sayısı büyüyor

Okunma Süresi: 2 dk

Gelecek nesillerin daha sağlıklı bir dünyada yaşamaları için katkı sağlayan ve 150 ülkede gerek yaygın gerekse de nadir hastalıklar alanlarında faaliyet gösteren uluslararası ilaç grubu Recordati Grup’un Türkiye organizasyonunda; Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Güneydoğu Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü Erdem Çınar, Uluslararası Bölgenin de sorumluluğunu üstlenerek, Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Ortadoğu, Afrika, Türkiye, Uluslararası Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü oldu.  

YAKLAŞIK 100 yıldır yaşamı iyileştiren ve değiştiren ilaçlar alanında ön saflarda yer alan Recordati Grup, uluslararası hedefleri doğrultusunda organizasyon yapısını dinamik ve yenilikçi bir bakış açısıyla şekillendiriyor. 150 ülkede dört bin üç yüzden fazla çalışanı ile faaliyet gösteren uluslararası ilaç grubu, üst düzey yönetim kadrolarında da bütüncül bir bakış açısı ile hareket ediyor. 

Recordati Grup’un faaliyet gösterdiği 150 ülkenin 80’den fazlası Çınar’a emanet

Recordati Grup, Güneydoğu Bölge’ye ek olarak, Asya, Güney Amerika, Afrika, Pasifik, Ortadoğu ve Avrupa’da selektif pazarlardan oluşan Uluslararası Bölgenin sorumluluğunu da Erdem Çınar’a emanet etti. Recordati Grup’a, Türkiye’nin de içinde yer aldığı Güneydoğu Bölgesi’nden sorumlu Başkan ve Türkiye Genel Müdürü olarak 2022 yılında katılan Çınar, Uluslararası Bölge ile birlikte toplamda 80’den fazla ülkeyi ve binin üzerinde bir ekibi yönetiyor. “Recordati Grup olarak biz sağlığı ve hayatı dolu dolu yaşam fırsatının bir ayrıcalık değil, bir hak olduğuna inanıyoruz” diyen Erdem Çınar; yeni sorumluluklarına ilişkin olarak şunları söyledi: “Recordati Türkiye olarak, 2008’den bu yana merkez ofis, üretim ve geniş saha kadromuz ile sürekli yükselen bir grafik çiziyor, 41 ayrı ürün ve tedavi seçeneğimiz ile büyüyerek faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sorumluluğum dahilinde olan bölgelerin genişletilmesi ile bundan sonra da Recordati Grup için temel değerler olan kapsayıcılık, sosyal eşitlik, fırsat eşitliği ve bireylere saygı çerçevesinde dünyanın dört bir yanında yaşayan insanlara daha sağlıklı bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Robert Kolej, Boğaziçi Üniversitesi, Harvard Business School ve EDHEC Business School mezunu olan Erdem Çınar, uluslararası şirketlerde başladığı kariyeri boyunca strateji danışmanlığı, üst düzey yöneticilik ve genel müdürlük görevlerinde bulundu. Erdem Çınar Recordati’de Uluslararası Bölge sorumluluğu ile birlikte, Recordati Grup Başkan Yardımcısı, Ortadoğu, Afrika, Türkiye, Uluslararası Bölge Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız