İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
88.250,01 %-0.135
Muhalif. HABERLER Münih’te Kemer standına büyük ilgi

Münih’te Kemer standına büyük ilgi

Münih’te Kemer standına büyük ilgi

Okunma Süresi: 1 dk

Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen F.re.e Münih Turizm Fuarı’nın ikinci gününde Kemer standına olan ilgi devam ediyor.

Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Ferhan Fidan ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, dün ziyaretçilerine kapılarını açan fuar alanında Kemer Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan Kemer standında misafirlere ilçenin tanıtımını yapıyor. Fidan ve Baytekin’e Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) genel sekreteri Filiz Ceylan da eşlik ediyor.

Fuarın ilk gününde olduğu gibi ikinci gününde de büyük ilgi gören Kemer standında ziyaretçilere Kemer ile ilgili bilgiler verilere çeşitli hediyeler takdim ediliyor.

Meclis Üyesi Ferhan Fidan, yaptığı açıklamada, “İlk gün olduğu gibi bugün de Kemer standımıza olan ilgi çok fazla. Kemer’i eski Alman turist profiline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Almanya pazarının Kemer için öneminin farkındayız ve tanıtım faaliyetlerimizi de bu yönde yapıyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *