İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5825 %0.14
52,1935 %0.41
6.842,91 % 1,28
70.668,32 %-0.983
Muhalif. HABERLER Muğla’da Başkan Aras görevi devraldı

Muğla’da Başkan Aras görevi devraldı

Muğla’da Başkan Aras görevi devraldı

Okunma Süresi: 2 dk

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde mazbata alınması sonrası devir teslim töreni gerçekleşti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras görevi önceki başkan Dr. Osman Gürün’den devraldı.

MUĞLA (İGFA) -  31 Mart Yerel seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılan ve yüzde 54.90 oy oranı ile Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazandığı il belediyelerinde dördüncü olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Ahmet Aras Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevi önceki başkan Dr. Osman Gürün’den devralarak göreve resmen başladı.

Devir teslim töreninde konuşan önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün şunları söyledi:

Halkımız 31 Mart seçimlerinde bizlere güvendi ve çok önemli bir görev verdi. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, onun ilkeleri yolunda ilerleyeceğiz. Muğla’da kazandığımız 11 ilçe, Büyükşehir Belediye başkanımızın  hemşehrilerimize en iyi hizmeti vereceğine, başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Yolları açık olsun.

25 yıl belediye başkanı olarak çok sevdiğim Muğla’ma hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bu görevi bana layık gören, oyları ile hep yanımda olan halkıma teşekkür ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum. Başımız dik ve alnımız açık olarak görevi huzur içinde çok sevdiğim Ahmet Aras başkanımıza devrediyorum. Yolu açık olsun” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta devir teslim töreninde Muğla’nın tüm ilçelerinden gelen hemşehrilerine teşekkür ederek sözlerine başladı ve çok çalışacaklarını söyledi.

Ahmet Aras, aldıkları görevin, sorumluluğun farkında olduklarını ve çok çalışacaklarını belirterek, "Önceki dönem çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çok zor günlerde pandemide, yangında, depremde birlikte çalıştık. Gözlerinden öpüyorum. Büyükşehir personelimizi de selamlıyor, sizlerle çok güzel işler yapacağız. Özellikle seçim sürecinde ve şimdi yanımda olan anneme, babama, abime, değerli eşime teşekkür ediyorum. Bizlere destek veren halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Aldığımız görevin, sorumluluğun farkındayız. Ata’mızın çizdiği yolun ışığında çalışacağız, çalışacağız.” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız