İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5825 %0.14
52,1935 %0.41
6.842,91 % 1,28
70.668,32 %-0.983
Muhalif. HABERLER Mudanyalılar, korku ve kokudan şikayetçi!

Mudanyalılar, korku ve kokudan şikayetçi!

Mudanyalılar, korku ve kokudan şikayetçi!

Okunma Süresi: 2 dk

Bursa’nın tarihi ilçesi Mudanya’nın merkezinde bulunan metruk bina, alkol ve uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanılan bir yere dönüşmesinden endişe ediliyor. Binaya zarar veren kimliği belirsiz kişilerden korkan bölge sakinleri, patlayan lağım boruları nedeniyle denize akan pis sular ve kokudan da şikayetçi.

BURSA (İGFA) - Mudanya’da yerli - yabancı binlerce turistin uğrak noktası olan Halitpaşa Mahallesi’nde yaşayanlar sahil bölümünün oldukça bakımsız, çok kirli ve atıl vaziyette olduğunu dile getirerek yetkililerin bir an önce müdahale etmesini istiyor.

'BU GÖRÜNTÜLER MUDANYA'YA YAKIŞMIYOR'

Halitpaşa Mahallesi Balıkçı Barınağı tabir edilen yerde bulunan yapı şu anda atıl durumda.

Mahalle sakinleri mevcut binanın kimliği belirsiz şahıslar tarafından kullanılma olasılığından korktuklarını söylerken, lağım borularının kırılmasından dolayı pis suların denize aktığını sahil kirlenmesinin yanında kokudan da rahatsız olduklarını söylediler.

İlgililerce gerekli yenileme işlemlerinin yapılmasının önemine dikkat çeken mahalle sakinleri, atıl yapının Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURFAŞ gibi bir kurum işletmesi haline gelmesini istiyor.

Bu sayede korkulacak ortamın giderileceğini savunan mahalle sakinleri aynı zamanda denizin ve çevrenin korunacağını ve yerli yabancı turistin üst düzeyde hizmet alabileceği bir mekan hizmete sunulmuş olacağını, kendilerinin de huzurlu yaşantılarını daha rahat sürdürebileceklerini söyledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız