İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5793 %-0.06
52,1446 %0.69
6.929,70 % 2,67
71.923,88 %4.341
Muhalif. HABERLER Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi meclis üyeleriyle bir araya gelerek birlikte geçirdikleri bir hizmet dönemini değerlendirdi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi meclis üyeleriyle bir araya gelerek birlikte geçirdikleri bir hizmet dönemini değerlendirdi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi meclis üyeleriyle bir araya gelerek birlikte geçirdikleri bir hizmet dönemini değerlendirdi

Okunma Süresi: 2 dk

TUGAY ADAK RAHMETLE ANILDI

2019’da göreve gelerek Kartepe Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Av.M.Mustafa Kocaman, birlikte görev yaptığı meclis üyeleriyle bir araya geldi. “Birlikte Başardık” sloganıyla düzenlenen Kartepe Belediyesi Meclis Üyeleri Dönem Sonu Programı’nda Başkan Kocaman, “Belediye Meclis Üyelerimiz ile vefa programında bir araya geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana Kartepe'mize birlikte hizmet ettiğimiz değerli Meclis Üyelerimize tüm emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor; 2021 yılında aramızdan ayrılan Meclis Üyemiz Tugay Adak kardeşimizi rahmetle anıyorum” dedi.

 

BİRLİKTE BAŞARDIK

Antik Köfte Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda meclis üyeleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ederken, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilediler. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, “2019-2024 yılları arasında birlikte emek verdik. Çok kıymetli, önemli çalışmalara imza attık. Tüm meclis üyelerinden razıyım, mutluyum, huzurluyum, gururluyum. Çok güzel bir meclis dönemi geçirdik. Allah’ta sizlerden razı olsun” dedi.

 

HER ZAMAN KAPIM SİZLERE AÇIKTIR

“Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi” diyen Başkan Kocaman, “En zor dönemde birlikte görev yaptık. İnsanlık döneminin bilmediği hastalık dönemi yaşadık. Ne yapacağımızı dahi bilmiyorduk. O bilinmezliği bile birlikte aştık. Covid-19 sonrasında Marmara depremini yaşayanlar olarak Kahramanmaraş merkezli depremin acısını yaşadık. Bu yaşadıklarımızı yazacaklar. O zaman emeği geçenler olarak anılacağız. Son 5 yılda çok önemli olaylar yaşandı. Her zaman kapım sizlere açıktır” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız