İstanbul
Parçalı az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4895 %0.03
51,6957 %-0.49
6.685,62 % -1,74
66.894,09 %-1.751
Muhalif. HABERLER Dünya Şampiyonası’nda Sakarya rüzgârı

Dünya Şampiyonası’nda Sakarya rüzgârı

Dünya Şampiyonası’nda Sakarya rüzgârı

Okunma Süresi: 1 dk

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano sporcuları Taha Erkam Usta ve Muhammet Emin Sulak, tarihi bir başarıya imza attı. Bulgaristan’daki Durgunsu Kano Gençler ve U23 Dünya Şampiyonası’nda Büyükşehir’in sporcusu Taha Erkam Usta dördüncü oldu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano sporcuları, Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde düzenlenen Durgunsu Kano Gençler ve U23 Dünya Şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza attı.

TAHA ERKAM SALİSE FARKIYLA DÖRDÜNCÜ

K2 500 metre kategorisinde mücadele veren Büyükşehir sporcusu Taha Erkam Usta ve Muğlalı Sporcu Rahmi Kaan Karahan, salise farkıyla şampiyonayı dördüncü sırada tamamlamayı başardı.

TARİHİ DERECELER

Bir diğer kategori olan K2 Mix 500 metrede ise yine Büyükşehir Belediyesi sporcusu Muhammet Emin Sulak ve Rizeli Sporcu Işıl Su Karvan zorlu mücadelede dünya tarihi dereceler elde etti.  

GURUR OLDULAR

17-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen yarışlar, birbirinden zorlu mücadelelere sahne olurken Milli takım bünyesinde yarışlara katılan temsilcilerimiz ülkemiz adına gurur kaynağı oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız