İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5793 %-0.06
52,1446 %0.69
6.929,70 % 2,67
71.923,88 %4.341
Muhalif. HABERLER “Bonus Hoca” Kemer’de öğrencilerle buluşacak

“Bonus Hoca” Kemer’de öğrencilerle buluşacak

“Bonus Hoca” Kemer’de öğrencilerle buluşacak

Okunma Süresi: 2 dk

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu öğrencilerini ve ailelerini, “Bonus Hoca” olarak bilinen Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu’nun sunumuyla “Sınav başarısının beyin temelli kuralları ve motivasyon” adlı seminerde buluşturuyor. 

24 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılacak olan seminerde “Bonus Hoca”, öğrencilerin sınavda başarılı olabilmek için yapması ve yapmaması gerekenler, sınava hazırlık süreci, sınav öncesinde motivasyon, ailelerin çocukların başarısı için yapmaları ve yapmamaları gerekenler hakkında bilgiler verecek.

“Bonus Hoca” öğrencilere verdiği seminerden sonra aileleriyle de bir araya gelerek sınav süreci boyunca ailelerin çocuklarına yaklaşımları hakkında bilgiler aktaracak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Belediyemize ait olan kursumuzda üniversiteye ücretsiz olarak hazırlanan 400 öğrencimize sınavla ilgili seminer veriyoruz. Çocuklarımızın motivasyonlarını diri tutmamız gerekiyor. Belediye olarak yaptığımız çeşitli etkinliklerle motivasyonlarını arttırmayı hedefliyoruz. Eğitim anlayışımızla Türkiye’de birçok belediyeye örnek olduk. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Süleyman Beledioğlu, (Bonus Hoca) Kimdir?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunu olan Süleyman BELEDİOĞLU,yine aynı üniversitede Eğitim Bilimleri Fakültesinde pedagoji eğitimi aldı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı.

ABD ve İngiltere’de stres ve beyin temelli öğrenme üzerine yapılan çalışmaları inceledi ve bilgilerini saha çalışmaları ile eğitimlerinde sundu.

Uzun yıllar edindiği bilgi ve tecrübeleriyle çok sayıda makale ve kitap yazdı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız