İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5825 %0.14
52,1935 %0.41
6.842,91 % 1,28
70.668,32 %-0.983
Muhalif. HABERLER Bayraklı’da Başkan İrfan Önal mazbatasını aldı “Az uyuyup, çok çalışacağız”

Bayraklı’da Başkan İrfan Önal mazbatasını aldı “Az uyuyup, çok çalışacağız”

Bayraklı’da Başkan İrfan Önal mazbatasını aldı “Az uyuyup, çok çalışacağız”

Okunma Süresi: 2 dk

Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bayraklı Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Önal, görevi devraldı. İlçe seçim kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını alarak görevine resmen başlayan Önal, “Bizden beklentileri en iyi şekilde karşılamak için az uyuyup, canla başla çok çalışacağız.

Yeni dönemin ilk gününde herkese adil ve eşit hizmet götüreceğimize söz veriyorum. İyi ki varsınız. Birlikte çalıştık, birlikte başardık” dedi.

Mustafa Kemal Lisesi’ndeki mazbata törenine Başkan İrfan Önal’ın yanı sıra eşi Gökçe Pişkin Önal, CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, meclis üyeleri, muhtarlar, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Başkan Önal, seçim kurulunda yüzlerce vatandaş tarafından alkışlar ve sloganlar eşliğinde büyük coşkuyla karşılandı. Mazbata töreninin ardından Bayraklı Belediyesinde devir teslim töreni gerçekleşti. Görevi üçüncü dönem Belediye Başkanı Serdar Sandal’dan devralan Önal, hizmetlerinden dolayı Sandal’a teşekkür etti. Sandal da, Önal’a çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Sevgi Yolu’ndaki Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma programı düzenlendi.

HERKESE ADİL VE EŞİT HİZMET GİDECEK

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal konuşmalarında, “Bayraklımızda yeni bir 5 yılın ilk gününü yaşıyoruz. Artık seçimler geride kaldı ve aldığımız sonuçlarla Türkiye’de birinci parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Emeklerimizle almış olduğumuz bu seçimi bundan sonra da hizmet noktasına taşıyacağız. Bize oy veren, vermeyen herkese adil ve eşit hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum. Az uyuyup, çok çalışacağız. Belediyenin imkanları herkese eşit gidecek. Sizlerin emeğiyle geldiğim bu noktada, hiçbirinizi mahçup etmeyeceğim. Bayraklımızın bütününe katacağımız artı değerlerle daha yaşanabilir bir kenti sizlerin desteğiyle var gücümüzle çalışarak hayata geçireceğiz. Yolumuz açık olsun” dedi.

ONURLUYUZ, GURURLUYUZ

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin de, “Mazbatamızı aldık, devir teslimimizi yaptık. Mutluyuz, gururluyuz ve bu gurur hepimizin. Birlikte başardık. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığını ağabeyimden kardeşime devrettik, görevinde başarılar diliyorum. Her zaman başkanımın arkasındayım, yanındayım” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız