Yaz okulu fiyatları | Yaz spor okulu ücretleri

Yaz okulu ücretleri ne kadar? | Çocuklar için yaz okulları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaz okulu ücretleri ne kadar? | Çocuklar için yaz okulları
Abone ol
Aileler çocuklarının yaz tatilini dolu dolu geçirmesi için yaz okullarını tercih etmektedirler. Hangi okulu tercih edeceklerine karar veremeyen ailelere haberimizde fiyatlarıyla birlikte birçok seçenek sunuyoruz.

Bazı yaz okulları eğitimlerini daha çok pratik olarak yaparken bazıları ise sportif alanlara yoğunlaşmaktadır. Yani dil eğitimi yapılabildiği gibi, sporun; futbol, basketbol, voleybol atletizm gibi birçok alanında da eğitim verilebilmektedir.

Yaz Programları çocukların, yaşıtlarıyla birlikte eğlenerek yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerine olanak tanır. 

Okul deneyimlerinden daha farklı ve yeni kurslarla katılımcılar eğlenceli ve heyecanlı öğrenme fırsatlarına kavuşmaktadırlar.

Bazı okulların hangi programlara yer verdikleri ve bu programların ücretleri haberimizde. İşte detaylar:

ENKA SPOR KULÜBÜ

İlk olarak ENKA Spor Kulübü yaz okullarını ele aldık. ENKA Spor Kulübü spor okulları tenis, yüzme, voleybol, basketbol, masa tenisi, futbol ve cimnastik branşlarında gerçek spor eğitimi vermektedir.

ENKA Spor Kulübü yaz okulları yaz tatili boyunca serbest zamanlarını çeşitli sportif etkinlikler ile geçiren çocuklara yaz aylarında da hafta içi günlerinde bu etkinliklerini sürdürmelerini sağlamaktadır.

Enka Spor Kulübü'nün ücretleri şu şekilde:

TED SPOR KULÜBÜ

TED Spor Kulübünde tenis, cimnastik, dağcılık, yüzme, eskrim gibi eğitimler veriliyor. Kurumda uygulanan fiyatlar ise şu şekilde:

ROBERT KOLEJ YAZ OKULLARI

Robert Koleji yaz okulu ücretlerini sayfasında şu şekilde yayınladı:

TSYD'de tam ve yarım gün imkanı

Türk Spor Yazarları Derneği'nde gerçekleşecek  haftalık  yaz okulunun ücreti Tam gün 8.100 TL yarım gün 4.500 TL

 

METRO İSTANBUL'DA YAZ OKULU VE AÇIK HAVA SİNEMASI (ÜCRETSİZ)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul, bu yaz da kapılarını İstanbullulara açıyor. Metro İstanbul Esenler Yerleşkesi’nde 19 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinin ikincisini düzenleyecek olan şirket, 27 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında da çocuklar ve anneleri için “Metro İstanbul’da Yaz Okulu” etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Anneler ve çocuklar için ücretsiz yaz okulu

İki yıldır yarıyıl tatillerinde çocukları çeşitli etkinlikler ile buluşturan Metro İstanbul, 27 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında Esenler Yerleşkesi’nde çocuklar ve anneleri için Metro İstanbul’da Yaz Okulu etkinliğine imza atacak. 2’şer haftalık 4 dönemden oluşan “Metro İstanbul’da Yaz Okulu” programında çocuklar için toprakla temas etmelerini sağlayacak M-Çiftçi, aikido, basketbol, karikatür ve çizgi roman çizimi gibi eğitimler verilirken anneler de yüz yogası ve toprak saksı yapımı gibi etkinliklere ve çeşitli seminerlere ücretsiz olarak katılabilecek.

 

 


Yorum Yazın