Tamer Karadağlı'nın katılacağı organizasyon iptal edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tamer Karadağlı'nın katılacağı organizasyon iptal edildi
Abone ol
Altın Portakal Film Festivali'nde oyuncu Nihal Yalçın'la yaşadığı diyalog ile gündeme gelen Tamer Karadağlı'nın katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu iptal edildi.

Tamer Karadağlı, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın'ın konuşması sırasındaki tavrı tartışmalara neden olmuştu.

ORGANİZASYON İPTAL EDİLDİ

Gündemden düşmeyen olayın ardından Karadağlı'nın katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu iptal edildi.

Vakıftan yapılan açıklama şu şekilde;

Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu ile vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan'nın ev sahipliğinde değerli sanatçı sayın Tamer Karadağlı'nın da katılacağı ve 13 Ekim 2021 Çarşamba günü (yarın) saat 14.00 - 16.00 saatleri arasındaki M-art Restaurant Lounge'da yapılması planlanan yemek davetimiz İPTAL edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Bahçeli'den destek gelmişti

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in Twitter adresinden yaptığı açıklamada, “MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, Tamer Karadağlı’yı "tutumundan" dolayı tebrik ettiğini açıklamıştı.

Twitter'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında, yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir.

Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir. Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir."

Ne olmuştu?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü almak için sahneye çıkan Nihal Yalçın, ödül konuşması yaparken Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar göstermişti. Karadağlı, Yalçın'ın konuşmasının arasına girip ödülünü uzatmış ve bunun üzerine Yalçın, "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı. Tamer Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını vermişti. Yalçın ödül konuşmasını “İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim” diyerek sonlandırmıştı.

 

 


Yorum Yazın