Tamer Karadağlı’dan Nihal Yalçın’a tepki toplayan hareket!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tamer Karadağlı’dan Nihal Yalçın’a tepki toplayan hareket!
Abone ol
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ın ödül aldığı sırada ilginç anlar yaşandı. Yalçın'ın konuşması sırasında Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar gösterdi.
Haber Videosu

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü almak için sahneye çıkan Nihal Yalçın, konuşma gerçekleştirdi.

Nihal Yalçın ödül konuşması yaparken Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar gösterdi. Karadağlı, Yalçın'ın konuşmasının arasına girip ödülünü uzattı. Bunun üzerine Yalçın, "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Tamer Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını verdi. Yalçın ödül konuşmasını “İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim” diyerek sonlandırmıştı.

"LÜTFEN TAMER'İN ÖNÜME GEÇMESİNE İZİN VERMEYİN"

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Nihal Yalçın, "Lütfen Tamer' in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" dedi.

 


Yorum Yazın