Canan Kaftancıoğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya: "Zeka seviyesini belli etti"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canan Kaftancıoğlu'ndan Tamer Karadağlı'ya: "Zeka seviyesini belli etti"
Abone ol
Oyuncu Tamer Karadağlı ile Altın Portakal'da "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Nihal Yalçın arasında yaşananlar gündemdeki yerini korurken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan da açıklama geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, oyuncu Tamer Karadağlı'nın açıklamalarına yanıt verdi. Kaftancıoğlu, "Duruşunu bilmem ama zeka seviyesini belli etti böylelikle" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Altın Portakal'da Nihal Yalçın'a ödülünü verdiği sıradaki tavırlarıyla eleştirilen oyuncu Tamer Karadağlı'nın "Selahattin Demirtaş’a özgürlük." E Selahattin Demirtaş ne dedi? "Abdullah Öcalan’ın heykelini dikeceğiz" dedi. Yani hanımefendi bunu mu savunuyor? Pervin Buldan ona sahip çıkıyor, Canan Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Burada bir linç girişimi var, benim duruşum da belli olan bir duruş." sözlerine yanıt verdi. 

Kaftancıoğlu, "Duruşunu bilmem ama zeka seviyesini belli etti böylelikle" yorumunu yaptı.

Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sorununun cevabı evet de konuyla alakasını anlamış değilim.. Ezber cümlelere sığınarak kitle toplamaya çalışan "korkak erkek!" sendromu.. Duruşunu bilmem ama zeka seviyesini belli etti böylelikle" ifadesini kullandı. 


Yorum Yazın