Paramount Otel mirasçısının evinin önünde 3 el ateş!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Paramount Otel mirasçısının evinin önünde 3 el ateş!
Abone ol
Organize Suç örgütü lideri Sedat Peker’in gündeme getirdiği Sezgin Baran Korkmaz’a ait Paramount Hotel’in ilk sahibinin kızı Yasemin Uras, evinin önünde dün 3 el silah sıkıldığını söyledi.

TELE 1'den Fırat Yeşilçınar haberine göre, Paramount Otel mirasçılarından Yasemin Uras, dün gece evinin önüne gelen bir araçtan üç el silah sıkıldığını belirterek, karakola şikayette bulundu.

İfadesinde Sezgin Baran Korkmaz ve C.E.’nin saldırıyı yapmış olabileceğini ileri süren Uras, saldırıyı şu ifadelerle anlattı:

“Dün gece evimin önüne bir araç geldi. TELE 1’de bir program izliyordum. O anda silah sıkıldı. Yatak odam denize bakıyordu oradan göremedim dışarıyı. Başka yerden baktım. Baktığımda insanlar yere yatıyordu.  Sabah dışarı çıktım. Bir evin bekçisi yanıma gelerek, ‘Araba sizin evin önüne geldi. Silah sıktı’ dedi. Neden polisi aramadıklarını sorduklarımda korktuklarını anladım. Ben her gün sokaktayım. Vurmak isteseler vururlar. Ama amaçları korkutmak. Çünkü Temmuz ayında da bir el silah sıkıldı. Bugün suç duyurusunda bulundum. Benim kardeşim Naif Uras’a da Eylül ayında saldırı oldu. Darp ettiler. Ona tetikçi gitti”

Otele tankla girdi iddiası

8 Haziran 2021 tarihinde Zanka TV’de Ferit Atay'ın sorularını yanıtlayan Paramount otelinin kurucusu ve ilk sahibi olan Atilla Uras’ın kızı Victoria Yasemin Uras, Cihan Ekşioğlu’nun Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini, Rakhimov’un Sezgin Baran Korkmaz’a olan borcunu ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını iddia etmişti.


Yorum Yazın