Fransa’ya özel!

McDonald’s’dan yeni ürün sebze kızartması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
McDonald’s’dan yeni ürün sebze kızartması
Abone ol
Fast-food devi McDonald’s şimdiye kadar sunduğu ürünlerden çok farklı bir şey denemeye karar verdi. Bir yanıyla, en çok sevilen ürünlerinden birisi olan patates kızartmasına benzerdi bu tercih. McDonald’s, Fransa’da sebze kızartması satışa sundu.

Muhalif Özel - Oğuz Büber

Fast-food geleneğinde kızartma dediğimizde ilk olarak aklımıza patates gelse de, nadiren de olsa bu tanım esnemeye gitmiştir.

Örneğin Burger King’in Chicken Fries’larının ana maddesi tavuktur. Gelelim sebze kızartmasına.

McDonald’s Fransa’da menüsünü yeni bir kızartma türü ekledi.

Şirket web sitesinde, “ Sınırlı bir süre için lezzetli sebze kızartmasını keşfedin! Lezzetli, çıtır çıtır ve renkli kızartmaları havuç, yaban havucu ve pancar karışımı. Ayrıca büyük porsiyonlar da mevcut.”

Restoran zincirinin kızartmaya yeni yaklaşımı, patates kızartmasının ‘yeni, çıtır ve gurme versiyonu’ olarak adlandırılıyor.

Çekici görüntü

Farklı lezzetinin yanı sıra; turuncu, kırmızı ve sarı kombinasyonu ürüne çekici bir görünüm veriyor.

Firma sebze kızartması için hazırladığı kampanyada, ikonik sinema karakterlerinin alışıldık üniformalarına da yeni renkler veriyor. Sloganı da: "Yeni renkler, yeni kızarmış sebzeler."

Vegan mı bilinmiyor?

Tabii ürün sebze kızartması olsa da, kızartıldığı yağın içeriği tam olarak bilinmiyor. Bundan dolayı da yeni patates kızartmasının vegan dostu olup olmadığını bilemiyoruz. Konuya dair net bir bilgi henüz paylaşılmadı.


Yorum Yazın