İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6337 %0.27
51,6013 %-0.2
6.704,43 % 0,27
66.913,87 %0.248
Muhalif. GÜNDEM Güntekin Onay'dan, Gökçek’e sert tepki: Sen kimsin, nasıl zengin oldun; bu ülke senden tiksiniyor!

Güntekin Onay'dan, Gökçek’e sert tepki: Sen kimsin, nasıl zengin oldun; bu ülke senden tiksiniyor!

Okunma Süresi: 2 dk

Eski ABB başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabı üzerinden tarihi başarıya imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’u hedefine aldı. Gökçek’in paylaşımına ünlü spor spikeri Güntekin Onay sert tepki gösterdi. Onay, "Melih Gökçek! Senin de ne iş yaptığın? Nasıl para kazandığın belli değil! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Kamuoyuna bi açıklarsan çok mutlu olacağız? Hadi bekliyoruz! Senden korkan da senin gibi olsun, hadi yaz! Nasıl zengin oldun? Sen kimsin? Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum!" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı döneminde 'mental yorgunluk' gerekçesiyle görevinden alınan Melih Gökçek, Ebrar Karakurt'u hedef aldı. Final sonrası “Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid'e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı" şeklinde bir paylaşım yaptı. beIN Sports'ta görev yapan spor spikeri Güntekin Onay ise Gökçek'in paylaşımına sert tepki gösterdi.

Onay’ın söz konusu paylaşımları şu şekilde:

"Bence bu ülkede belli ve yobaz bir kesimin düşünceleri gereksiz yere fazla ciddiye alınıyor. Türkiye'nin bence en az %97-98'i voleybolcu kızlarımızın başarısı ile mutlu ve gurur duyuyor! Gerek yok polemiğe, ciddiye almayın 3-5 müptezeli, cahili! Şampiyonluğu kutlayın!

Melih Gökçek! Senin de ne iş yaptığın? Nasıl para kazandığın belli değil! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Kamuoyuna bi açıklarsan çok mutlu olacağız? Hadi bekliyoruz! Senden korkan da senin gibi olsun, hadi yaz! Nasıl zengin oldun? Sen kimsin? Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez.

Bana yakın arkadaşlarım mesaj atıyor "Aman dikkat et" diye! Melih Gökçek yüzünden dikkat edeceksem zaten hepimiz yoluna gelmişizdir. Melih Gökçek beni hapise gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur.

Lütfen bu ülkenin emekçisini, memurunu, garibanını biraz düşünüyorsan ses etme artık! Yeter, Sayın Gökçek!

Melih Gökçek beni hapise gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız