İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5331 %0.06
49,6506 %-0.02
5.761,49 % 0,15
91.968,40 %-1.468
Ara
Muhalif. GÜNDEM Erdoğan’dan Pakistan’daki terör saldırısına kınama: Kardeşlerimizin yanındayız

Erdoğan’dan Pakistan’daki terör saldırısına kınama: Kardeşlerimizin yanındayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’da düzenlenen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa diledi. Türkiye'nin Pakistan’a terörle mücadelede tam destek vermeye devam edeceğini vurguladı.

Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’da gerçekleşen ve çok sayıda can kaybının yaşandığı terör saldırısıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Erdoğan, saldırıyı sert sözlerle kınayarak Pakistan halkının yanında olduklarını belirtti.

Erdoğan açıklamasında şunları kaydetti:

“Saldırıda hayatını kaybeden Pakistanlı kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, yaralananlara acil şifalar temenni ediyorum. Dost ve kardeş Pakistan halkına ve hükûmetine taziyelerimi iletiyorum.
Türkiye olarak her zaman ve her konuda olduğu gibi terörle mücadelesinde de kadim dostumuz Pakistan’a desteğimizi sürdürecek, sevinçli günlerinde olduğu gibi zor günlerinde de kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *