İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5444 %0.06
49,6681 %0.03
5.770,25 % 0,30
91.962,65 %-1.177
Ara
Muhalif. GÜNDEM CHP, 'İmamoğlu'nun saklı telefonu bulundu' iddiasına yanıt verdi: "Zaten tüm görüşmelerimizi dinliyorlar"

CHP, 'İmamoğlu'nun saklı telefonu bulundu' iddiasına yanıt verdi: "Zaten tüm görüşmelerimizi dinliyorlar"

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alındığı sırada kayıp olduğu öne sürülen telefonunun bir operasyon sonucu bulunduğu iddialarına ilişkin, "Ekrem Bey'in telefonunun ya da benim telefonumun gizli bir tarafı yok ki. Zaten tüm görüşmelerimizi dinliyor beyefendiler" dedi.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Anadolu Ajansı (AA), tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alındığı sırada bulunamadığı iddia edilen telefonunun, yapılan bir operasyon kapsamında bulunduğunu öne sürmüştü. Telefonun İmamoğlu'na ait olup olmadığının araştırılacağı belirtilirken, CHP'den konuyla ilgili açıklama geldi. 

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, şunları söyledi:

"Ekrem Bey'in telefonunun ya da benim telefonumun gizli bir tarafı yok ki. Zaten tüm görüşmelerimizi dinliyor beyefendiler. Hem ortam dinlemesi hem iletişim tutanakları, teknik takipte dinlenmiş.

Ben ikinci telefonu da bilmiyorum, kendisiyle 2019'dan bu güne kadar tek telefonuyla görüştüm ama yine söylüyorum bazı gazeteci arkadaşlardan, televizyondan duyuyoruz. Bunu avukatlar, Ekrem Bey, bizler duymuyoruz, savcı bazı TV ve gazetecilerle bu soruşturmayı yürütüyor. Oysa savcılar soruşturmayı emniyet ve jandarmayla yürütürdü.

Gerçekten bir bilgim yok ve ikinci numaradan da bir bilgim yok ve olduğunu da zannetmiyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *