İstanbul
Az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1722 %0.01
55,2548 %0.01
6.546,15 %0.07
85.968,00 %-0.41
Muhalif. İzmir’de bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki kız çocuğu defnedildi

İzmir’de bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki kız çocuğu defnedildi

Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi

İzmir’de bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki kız çocuğu defnedildi
Okunma Süresi: 2 dk

İZMİR (AA) İzmir'in Karabağlar ilçesindeki evinde bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki kız çocuğu toprağa verildi.

Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi'ndeki evinde, Suriyeli L.M. (30) tarafından bıçaklanarak öldürülen Behiye Ediz'in (12) cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi.

Çocuğun cenazesi Cennetçeşme Güzel İzmir Camisi'nde kılınan namazın ardından Buca Kırıklar Mezarlığında defnedildi.

Amca Beşir Ediz, gazetecilere, zanlıya hangi ceza verilirse verilsin içlerindeki acının dinmeyeceğini söyledi.

Yeğeninin daha 12 yaşında olduğunu dile getiren amca Ediz, "Çocuktan ne istenebilir ki? 12 yaşındaki çocuğu hangi vicdan öldürebilir, bunu değil bir insan bir yaratık bile yapamaz. Küçücük çocuktan ne isteyebilir ki bir insan." diye konuştu.

Aynı olayda bıçakla yaralanan anne Suzan Ediz'in (34) ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Şüpheli adliyeye sevk edildi

Buca ilçesinde saklandığı adreste gözaltına alınan şüpheli L.M'nin (30) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.

Zanlı, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Olay

Karabağlar ilçesi Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi'nde dün, evinde L.M. tarafından bıçaklanan Suzan Ediz yaralanmış, 12 yaşındaki kızı Behiye Ediz yaşamını yitirmişti. Olayın ardından kaçan zanlı, Buca ilçesinde yakalanmıştı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız