İstanbul
Az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1593 %0.06
55,0675 %-0.46
6.547,38 %0.07
86.018,00 %0.92
Muhalif. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ, Torbalı’da oda başkanlarıyla buluştu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ, Torbalı’da oda başkanlarıyla buluştu:

”Büyükşehir belediye başkanlığı için de kafamda bir süre var. Öyle uzun uzun değil. Çarkların değiştiğini, şehirde bir şeylerin değişmeye başladığını hepiniz göreceksiniz. 5 yıl bir şey yapmadan imajla, makyajla vakit kaybetme lüksümüz yok”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ, Torbalı’da oda başkanlarıyla buluştu:
Okunma Süresi: 2 dk

İZMİR (AA) AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, oturduğu koltuğa sıkı sıkı sarılacak biri olmadığını belirterek, "Büyükşehir belediye başkanlığı için de kafamda bir süre var. Öyle uzun uzun değil. Çarkların değiştiğini, şehirde bir şeylerin değişmeye başladığını hepiniz göreceksiniz. 5 yıl bir şey yapmadan imajla, makyajla vakit kaybetme lüksümüz yok." dedi.

Dağ, seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve partisinin Torbalı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar ile Torbalı Ticaret Odası'nda ilçedeki oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Burada konuşma yapan Hamza Dağ, ellerinden geldiğince İzmir'in her noktasında önemli şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek, bu anlamda şimdi de yeni hizmetler için yola çıktıklarını ifade etti.

Dağ, merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe yönetimlerinin uyumuna dikkati çekerek, "Bir sloganımız var; 'Üçlü olsun güçlü olsun.' İkili olduğunda neler yapılabileceğini aslında etrafımızda birçok örnekle sizler görebiliyorsunuz. Torbalı'da, Tire'de, Ödemiş'te, Selçuk'ta, Kiraz'da gördünüz. Birçok yapılacak işi, genelyerel birlikteliğinin önemini deneyimleyerek gördük." diye konuştu.

İzmir'in sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözmek istediklerini ifade eden Dağ, şunları kaydetti:

"İzmir'in sokaklarını dolaşıyoruz. Allah'a şükür İzmir'in gençleri, hanımefendileri, beyefendileri bizi gördüklerinde 'Bu kez oyum sana Hamza abi, Hamza kardeşim' diyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Ben de diyorum ki, 'İzmir'e kim hizmet ettiyse ve hizmet edecekse ona oy verin kardeşim.' 1 Nisan'dan sonra ilçe belediye başkanlarına şunu söylüyorum; 'Öyle bir belediye başkanlığı yapacaksınız ki 5 sene sonra ben görevimi bırakmak için 10 tane belediye başkanımızdan hangisini tercih ederim' diyeceğim. Bir yerde işim bittiyse, 'ben artık burada miadımı doldurdum' derim. O koltuğa sıkı sıkı sarılacak biri olmadım. Bunun en açık göstergesi, 3 dönem kuralındadır. Ben 4 dönemdir genel başkan yardımcısıyım. Ben dedim ki '3 dönem kuralını' uygulamalıyız. Büyükşehir belediye başkanlığı için de kafamda bir süre var. Öyle uzun uzun değil. Çarkların değiştiğini, şehirde bir şeylerin değişmeye başladığını hepiniz göreceksiniz. 5 yıl bir şey yapmadan imajla makyajla vakit kaybetme lüksümüz yok."

Dağ ve beraberindekiler daha sonra İsmet Paşa Caddesi'ndeki esnafı ziyaret edip projelerini anlattı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız