İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0245 %0.06
55,7146 %0.20
6.600,32 %0.20
83.938,02 %-0.31
Muhalif. İş Bankası ”Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası 17 yaşında

İş Bankası ”Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası 17 yaşında

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran: ”Bankamızın 100 yıllık gelişimini çocuklarımıza aktarıyoruz”

İş Bankası ”Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası 17 yaşında
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Türkiye İş Bankası, "Karneni Göster, Kitabını Al" kampanyasını 100. kuruluş yıldönümünde 17. kez gerçekleştiriyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye İş Bankası, çocukların küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığı kazanması, hayal güçlerinin gelişmesi, merak duygularının artması, bilim ve sanatla gelişimlerinin desteklenmesi amaçlarıyla 20072008 öğretim yılı sonunda başlattığı "Karneni Göster, Kitabını Al" kampanyasını 100. kuruluş yıldönümünde 17. kez gerçekleştiriyor.

Kampanya için İstanbul Şubesinde düzenlenen etkinliğe katılan çocuklara kitapları İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran ile banka yönetim ve icra kurulu üyeleri tarafından armağan edildi.

17 yıllık kampanyada öğrencilerle buluşturulan toplam kitap sayısı 17 milyonu aşarken, 100. yıla özel olarak Kültür Yayınları ve İş Sanat iş birliğinde "Çocuklar Soruyor Tarih Dede ve Bilgi Öğretmen Anlatıyor" ve "Aklıma Bir Soru Geldi" adlı iki kitap hazırlandı.

"Karneni Göster Kitabını Al kampanyamız 100. yılımızda daha da anlamlı"

Açıklamada etkinlikteki görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, bankanın 100. kuruluş yıl dönümünün coşku ve heyecanını yaşadıkları 2024'te, 17'ncisi düzenlenen Karneni Göster Kitabını Al kampanyasının ayrı bir anlam ve önemi bulunduğunu belirtti.

Aran, geçen yıl Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyete dair bir kitap armağan ettiklerini hatırlatarak, "Bu yıl ise iki kitabımızı çocuklarımızla buluşturuyoruz. İlkinde, bankamızın 100 yıllık gelişimini çocuklarımıza aktarıyoruz. İkinci kitabımız ise ilk olarak 6 Şubat deprem felaketlerinden etkilenen illerde başlattığımız Bilim Kuşağı Atölyeleri çalışmamızı destekleyen, bilimi sevdiren ve bilimsel düşünceyi yerleştirmeye yönelik bir çalışma." ifadelerini kullandı.

Öğrenciler kitaplara İş Bankası şubelerinin yanı sıra Kumbara dergisi portalı ve Kumbara Dergisi mobil uygulaması üzerinden de erişebilecek.

Yatılı bölge okulları, sevgi evleri, çocuk ve gençlik kapalı cezaevlerindeki çocuklara da kitap gönderiminin yapılacağı kampanyada, Braille alfabesiyle basılı kitaplar da görme engelli çocukların eğitim gördüğü okullara ulaştırılacak.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız