İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0185 %0.06
55,8056 %0.37
6.637,36 %0.77
84.780,00 %0.38
Muhalif. EKONOMİ Emlak Katılım’dan Katılımevim, Birevim ve İktisat Katılım için devir açıklaması

Emlak Katılım’dan Katılımevim, Birevim ve İktisat Katılım için devir açıklaması

Emlak Katılım, üç şirketin paylarının bankaya devri kapsamında Rekabet Kurumuna gerekli izin başvurusunun yapıldığını duyurdu.

Emlak Katılım’dan Katılımevim, Birevim ve İktisat Katılım için devir açıklaması
KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ, Birevim Tasarruf Finansman AŞ ve İktisat Katılım Bankası AŞ paylarının bankaya devrine ilişkin işlemler kapsamında Rekabet Kurumuna izin başvurusunda bulundu.

Pay devir işlemlerine ilişkin açıklama, Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yapıldı.

Rekabet Kurumuna izin başvurusu yapıldı

Emlak Katılım tarafından yapılan açıklamada, daha önce 17 Eylül 2026 ve 25 Eylül 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen özel durum açıklamalarına atıfta bulunuldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bankamız tarafından daha önce 17 Eylül 2026 ve 25 Eylül 2026 tarihlerinde yapılan özel durum açıklamalarını takiben Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ, Birevim Tasarruf Finansman AŞ ve İktisat Katılım Bankası AŞ paylarının bankamıza devrine ilişkin işlemler kapsamında, 30 Eylül 2026 tarihinde Rekabet Kurumu nezdinde gerekli izin başvurusu yapılmıştır. Diğer izin ve onay süreçleri devam etmektedir.”

Böylece söz konusu üç şirketin paylarının Emlak Katılım’a devrine ilişkin süreçte Rekabet Kurumu aşaması için gerekli başvuru gerçekleştirilmiş oldu. Diğer izin ve onay süreçlerinin ise devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız