İstanbul
Az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1713 %-0.01
55,2635 %-0.02
6.546,99 %0.08
85.933,25 %-0.50
Muhalif. Yozgat Belediye Başkanı Köse, AA’nın ”Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Yozgat Belediye Başkanı Köse, AA’nın ”Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Yozgat Belediye Başkanı Köse, AA’nın ”Yılın Kareleri” oylamasına katıldı
Okunma Süresi: 2 dk

YOZGAT (AA) Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Köse, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

"Haber" kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Gökyüzü akrobasisi", "ÇevreYaşam" kategorisinde İsa Terli'nin "İstanbul'da şimşekli gece" fotoğraflarını oylayan Köse, "Spor"da ise Annika Hammerschlag'ın "Çöplük topçuları" fotoğrafını seçti.

Bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Murat Şengül'ün "Hoş geldin" adlı karesini seçen Köse, "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Asrhaf Amra'ın "Yanımda ol anne" fotoğrafı için oy kullandı.

Köse, AA çalışanlarını tebrik ederek, birbirinden değerli fotoğrafları gördüğünü söyledi.

Geçen yılı sevinç ve hüzünleriyle geride bıraktıklarını ifade eden Köse, "2024 yılı inşallah daha hayırlı, bereketli ve sevinçli geçer. AA, bizim haber kaynağımız. Doğru, tarafsız, dürüst olarak sadece yurt içinde değil, yurt dışında da yüzümüzü ağartan haberler yapıyor. Şahsım ve şehrim adına da AA ve çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız