İstanbul
Az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1791 %0.08
55,4009 %-0.02
6.542,72 %-0.76
84.908,47 %-2.27
Muhalif. Securitas Vakfı 7’nci yılını kutluyor

Securitas Vakfı 7’nci yılını kutluyor

Securitas Vakfı Başkanı Erme Onat: ”Bağışlarımızı artırarak yardım kalemlerimize yenileri eklemeyi hedefliyoruz. Farklı STK ve kuruluşlarla işbirliklerine açığız”

Securitas Vakfı 7’nci yılını kutluyor
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kuruluşunun 7'nci yılında faaliyetlerine devam ediyor.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, 7 yıldır faaliyet gösteren Securitas Vakfı, kurulduğu günden bugüne kadar ihtiyacı olan üyelerine doğum, evlilik, vefat, eğitim ve engelli yardımı yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Securitas Vakfı Başkanı Erme Onat, 2023'de toplam 1663 çalışana 8 milyon 200 bin lira üzerinde yardım yaptıklarını ve geçen yıl önceliklerinin tüm Türkiye'nin olduğu gibi deprem olduğunu ifade etti.

Bu yıl daha çok çalışana fayda sağlamayı hedeflediklerini belirten Onat, şunları kaydetti:

"Securitas Global ve Securitas Türkiye'nin yaptığı maddi yardımlarından bağımsız olarak deprem bölgesindeki çalışanımıza destek olduk. Hızlı bir şekilde koordine olarak hem Türkiye'de hem de yurtdışındaki Securitas çalışanlarının aktif katılımlarıyla büyük bir bağış süreci yürüttük. Securitas 22 binin üzerinde çalışanıyla oldukça büyük şirket. Vakfı katılımımız ise tamamen gönüllük ile ilerliyor. Dolayısıyla bu yıl daha fazla çalışanımıza ulaşmak ve vakfımızı anlatmak istiyoruz. Ayrıca bağışlarımızı artırarak yardım kalemlerimize yenileri eklemeyi hedefliyoruz. Farklı STK ve kuruluşlarla işbirliklerine açığız."

Depremden etkilenen 925 çalışanına vakıf üyeliği gözetmeksizin 6.2 milyon liralık deprem yardımı yapan vakıf, 350 olan bursiyer sayısını 2024 senesinde 410'a çıkartarak eğitime desteğini atırdı.

Securitas çalışanlarının yaşam standartlarını yükseltmek, iş ve sosyal yaşamlarında güçlü, başarılı ve mutlu olmalarını sağlamak amacıyla kurulan Securitas Vakfı, başta evlilik, ölüm ve doğum halleri olmak üzere sağlık, eğitim, kültürel, sportif ve sosyal konularda da yardımlar yaparak çalışanlarına destek olmak için de çalışmalar yürütüyor.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız