İstanbul
Az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1791 %0.08
55,4009 %-0.02
6.542,72 %-0.76
84.908,47 %-2.27
Muhalif. RePie Portföy Modanisa’yı satın aldı

RePie Portföy Modanisa’yı satın aldı

RePie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel: ”Modanisa’yı portföyümüze eklemekten memnuniyet duyuyoruz”

RePie Portföy Modanisa’yı satın aldı
Okunma Süresi: 1 dk

İSTANBUL (AA) Alternatif portföy yönetim şirketi RePie Portföy, eticaret ve online giyim platformu Modanisa'nın tamamını satın aldı.

RePie Portföy Embedded Girişim Sermayesi Fonu'ndan (GSYF) yapılan açıklamaya göre, şirket, dünya genelinde milyonlarca tüketiciye ulaşan ve bu yıl karlı büyümesini yeni mağazalarla hızlandırmayı hedefleyen Modanisa'ya 12 milyon dolar yeni yatırım yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen RePie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, Modanisa'nın Türk tekstili ve modern moda yaklaşımını dünyanın 140 ülkesine taşıyarak hızlı büyüme kaydettiğini aktararak şirketi portföylerine eklemekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Çamlıbel, şirketin gelirlerinin yüzde 80'ini ihracattan elde ettiğine dikkati çekerek, "Modanisanın şimdiye dek online platformları ile dünya genelinde milyonlarca tüketiciye ulaşarak elde ettiği marka değerini, kar marjı yüksek fiziksel mağazacılık ile daha da yukarı taşıması için gerekli yatırımı sağlıyoruz. Bu yıl agresif büyüme stratejisini hayata geçiren Modanisa'yı Türkiye'den çıkan yeni bir unicorn olması için desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız