İstanbul
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3467 %0.17
55,2737 %-0.23
6.655,37 %1.67
82.425,13 %0.66
Muhalif. Halkbank’ta ”kadro” çalışmaları

Halkbank’ta ”kadro” çalışmaları

Başkent ekibi, kadro çalışmalarına başantrenör Taner Atik’in yerine Sırp Kovac Slobodan’ı getirerek başladı Sezon öncesi 5 voleybolcuyla yollar ayrılırken 9 oyuncu kadroda tutuldu Başantrenör Slobodan Kovac: ”Lige en güçlü şekilde gireceğiz”

Halkbank’ta ”kadro” çalışmaları
Okunma Süresi: 2 dk

ANKARA (AA) MUSA SAMUR Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank'ta "kadro çalışmaları" başantrenör değişimiyle başladı.

Efeler Ligi'nde geçen sezonu lider tamamlayan ancak playoff final serisinin 5'inci maçında Ziraat Bankkart'a 31 yenilerek şampiyonluk hedefine ulaşamayan başkent ekibinde karşılaşmadan iki gün sonra ilk olarak başantrenör Taner Atik ile yollar ayrıldı.

Mavibeyazlı kulüp, Atik'ten boşalan başantrenörlük görevine 20162017 ve 20172018 sezonlarında lig şampiyonluğu ve bir Türkiye Kupası kazandığı Sırp başantrenör Slobodan Kovac'ı getirdi.

"Hoca" değişikliğinin ardından başkent ekibinde sıra gidecek ve kadroda tutulacak voleybolcuların belirlenmesine geldi.

Arjantinli tecrübeli smaçör Nicolas Bruno ve sezonun ikinci yarısında takıma katılan ABD'li smaçör Thomas Jaeschke ile yola devam etmeyen Halkbank, Yiğit Gülmezoğlu, Mustafa Koç ve Oğuzhan Doğruluk'a da katkılarından dolayı teşekkür ederek sözleşme yenilemedi.

Hollandalı pasör çaprazı Nimir AbdelAziz, ABD'li pasör Micah Ma'a, milli orta oyuncu Mert Matic, genç libero Deniz İvgen, 36 yaşındaki tecrübeli pasör çaprazı Serhat Coşkun, milli pasör Aslan Ekşi, orta oyuncu Yunus Emre Tayaz ve milli orta oyuncu Doğukan Ulu'yu kadrosunda tutan mavibeyazlı ekip, son olarak milli libero Volkan Döne ile sözleşme uzatarak iç transfer çalışmalarını tamamladı.

Türkiye liginde 5'i üst üste olmak üzere 9 sezonu şampiyon tamamlayan, Türkiye Kupası'nı 8, Süper Kupa'yı ise 4 kez müzesine götüren, CEV Kupası'nda 1 kez mutlu sona ulaşan, CEV Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan ve Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil eden Halkbank, planladığı oyuncuları kadroya katarak yeni sezonda da hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.


"3 kulvarda mücadele edeceğiz"


Başantrenör Slobodan Kovac, lige en güçlü şekilde gireceklerini vurguladı.

Kadroda bulunan çok sayıda milli oyuncuya dikkati çeken Kovac, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç voleybolcularla sezon öncesi çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Milli oyuncuların katılımıyla "tam takım" olacaklarını dile getiren tecrübeli başantrenör, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Lige en güçlü şekilde gireceğiz. Çalışmalarımıza genç oyuncularımızla başladık ve son derece iyi gidiyoruz. Yapacak çok işimiz, ulaşacak hedeflerimiz var. Bunun yolu da çalışmaktan geçiyor. Sezonda 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Kulübümüzün hedefleri doğrultusunda çok çalışacağız ve Halkbank'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız