İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1873 %0.07
55,2115 %0.01
6.530,17 %-0.17
85.526,01 %-1.12
Muhalif. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, AA’nın ”Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, AA’nın ”Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, AA’nın ”Yılın Kareleri” oylamasına katıldı
Okunma Süresi: 1 dk

ANKARA (AA) Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Kaloğlu "spor", "haber", "çevre ve yaşam", "Gazze: Kanıt" ve "Deprem: Umut" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

"Spor" kategorisinde Annika Hammerschlag'ın "Çöplük topçuları" fotoğrafına oy veren Kaloğlu, "Çocuklar imkansızlıklar içinde futbol oynamaya çalışıyor. Bizim alanımıza da en güzel bu fotoğraf uyuyor." dedi.

Kaloğlu, "haber" kategorisinde Erçin Ertürk'ün "Yıkım", "çevre ve yaşam" kategorisinde ise Sidar Can Eren'in "Yoldaş" adlı karesini tercih etti.

Teknik direktör Sinan Kaloğlu, bu yıla özel eklenen "Gazze: Kanıt" kategorisinde Belal Khaled'in "Çaresiz hayatlar", "Deprem: Umut" kategorisinde de Aytuğ Can Sencar'ın "Hayata tutunan" adlı eseri için oy kullandı.

Fotoğrafları değerlendiren Kaloğlu, "Gerçekten hepsi birbirinden etkileyici fotoğraflar. Karar vermekte zorlandım. İçinde bulunduğumuz durumu çok güzel özetliyor. Hem mutluluk hem de üzüntü verici bir yıl." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız