İstanbul
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3452 %0.18
55,2323 %-0.30
6.649,18 %1.57
83.020,45 %2.26
Muhalif. FIM Dünya Motokros Şampiyonası’nda ikinci gün yarışları başladı

FIM Dünya Motokros Şampiyonası’nda ikinci gün yarışları başladı

FIM Dünya Motokros Şampiyonası’nda ikinci gün yarışları başladı
Okunma Süresi: 1 dk

AFYONKARAHİSAR (AA) Afyonkarahisar'da düzenlenen FIM Dünya Motokros Şampiyonası'nda (MXGP) ikinci gün yarışları başladı.

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda, MXGP, Dünya Gençler Motokros Şampiyonası (MX2), Avrupa Motokros Şampiyonası (EMX250) ve Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası'nın (MXWOMEN) sıralama ve 1. ile 2. ayak yarışları yapılıyor.

MXWOMEN ikinci ayak yarışları tamamlandı.

Yarışlarda, MXWOMEN'ın son ayağı olan Türkiye etabında ilk yarışı, Kawasaki'den Yeni Zelandalı Courtney Duncan kazanırken, ikinciliği Yamaha'dan Alman Larissa Papenmeier, üçüncülüğü ise GASGAS'tan İspanyol Daniela Guillen elde etti.

Bugün yapılan ikinci yarışı, Fantic'ten Hollandalı Lynn Valk ilk sırada tamamladı. İkinci ise Kawasaki'den Yeni Zelandalı Courtney Duncan oldu ve Duncan şampiyonluğunu ilan etti.

Böylece Duncan, dördüncü kez dünya şampiyonu olarak yarışı tamamladı. Üçüncü ise, KTM’den Danimarkalı Sara Andersen oldu.

Dünya Şampiyonasında Kawasaki'den Yeni Zelandalı Courtney Duncan, dördüncü kez Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonu oldu. 270 puanla şampiyon olan Duncan'ın ardından GASGAS'dan İspanyol Daniela Guillen 250 puanla ikinci olurken 230 puan toplayan Kawasaki'den Hollandalı Van Drunen üçüncü oldu.

Yarışın ardından ödül töreni düzenlendi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız