İstanbul
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3442 %0.18
55,3178 %-0.15
6.626,78 %1.23
82.490,01 %0.16
Muhalif. Eminevim başarılı satış ekiplerini Kıbrıs’ta ağırladı

Eminevim başarılı satış ekiplerini Kıbrıs’ta ağırladı

Eminevim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nuh Suat Karataş: ”Satış ekiplerimiz geçtiğimiz yıl sadece Ortak Frekans projemiz kapsamında bile, 81 kurum ve kuruluş ile iş birliği yaparak 800 binden fazla kişiye erişim sağladı”

Eminevim başarılı satış ekiplerini Kıbrıs’ta ağırladı
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Eminevim, satış hedeflerini tutturan başarılı çalışanlarını eylül ayının ilk haftası Kıbrıs’ta bir araya getirerek, farklı bir deneyim yaşattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Eminevim, haziran ve temmuz ayları için belirlediği satış hedeflerini tutturan çalışanlarını eylül ayının ilk haftası Kıbrıs’ta ağırladı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Eminevim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nuh Suat Karataş, her yıl 60 binin üzerinde başvuru ve kayıt aldıklarını belirtti.

Karataş, "BDDK lisansı sektör için önemli bir itici güç oldu. Tasarruf finansının daha fazla kişi tarafından duyulmasını, verdiğimiz hizmetlerin anlaşılmasını sağladı. Çalışanlarımız sektörel sorumluluğumuzu da unutmadan hem Eminevim’e hem sektöre yeni genişleme alanları açmak için yoğun bir mesai harcıyor." ifadelerini kullandı.

Ülke çapındaki 119 Eminevim şubesi ile birlikte 85 milyonluk Türkiye’ye hitap eden ulusal bir finans kurumu olarak satış hedeflerini de büyüttüklerinin altını çizen Karataş, "Satış ekiplerimiz geçtiğimiz yıl sadece Ortak Frekans projemiz kapsamında bile, 81 kurum ve kuruluş ile iş birliği yaparak 800 binden fazla kişiye erişim sağladı. Müşterilerimize en iyi deneyimi sunmamızı sağlayacak pek çok iş sürecini aralıksız iyileştirmeye devam ederken, satış ekiplerimizin motivasyonlarını destekleyecek uygulamaları da göz ardı etmiyoruz. Eğlenceli bir rekabet ortamı sağlayan Kıbrıs tatili ödülü, ülkenin farklı noktalarından bir araya gelen çalışanlarımızla hem eğlenmemizi hem de önümüzdeki dönem için güzel bir sinerji yaratmamızı sağladı." açıklamasında bulundu.

Açıklamaya göre, 2022 yılında yaklaşık 5 milyar TL seviyesinde finansman sağlayarak 26 bin 464 ev, taşıt ve iş yeri teslimatı gerçekleştiren Eminevim, 2023 yılı için hedeflediği toplam 250 bin teslimat rakamına da eylül ayı sonu itibarıyla ulaşmayı hedefliyor.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız