İstanbul
Az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1593 %0.06
55,0675 %-0.46
6.547,38 %0.07
86.018,00 %0.92
Muhalif. Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan adayı Altınok, Kahramankazan’da açılışa katıldı:

Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan adayı Altınok, Kahramankazan’da açılışa katıldı:

”Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile başkentteki ulaşım sorununu çözeceğiz”

Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan adayı Altınok, Kahramankazan’da açılışa katıldı:
Okunma Süresi: 1 dk

ANKARA (AA) Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile başkentteki ulaşım sorununu çözeceklerini söyledi.

Altınok, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca yapımı tamamlanan AnkaraKahramankazan Yolu ve Veterinerlik, Bitik, İmrendi Farklı Seviyeli Kavşakları'nın açılışı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun da katıldığı törende konuşan Altınok, AK Parti hükümetinin, hiçbir ayrım ve siyasi hesap gütmeden başkente hizmet ettiğini söyledi.

Ankara'da ciddi bir ulaşım sorunu bulunduğunu dile getiren Altınok, "Ankara'da yapılacak çok iş var. Kahramankazan, Ankara'nın hızla gelişen yatırım ve sanayi bölgesi. Yeni yapacağımız organize sanayi projeleri ekonomiye ciddi katkı sağlayacak. Bu nedenle bölgedeki altyapı yatırımları çok önemli. Bu proje trafiği rahatlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile başkentteki ulaşım sorununu çözeceğiz." diye konuştu.

Turgut Altınok, kavşağın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız