İstanbul
Az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1722 %0.01
55,2548 %0.01
6.546,15 %0.07
85.968,00 %-0.41
Muhalif. ”Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi İzmir’de izleyicilerle buluştu

”Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi İzmir’de izleyicilerle buluştu

”Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi İzmir’de izleyicilerle buluştu
Okunma Süresi: 1 dk

İZMİR (AA) Anadolu rock müziğinin efsane isimlerinden Cem Karaca'nın hayatını anlatan ve bugün vizyona giren "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin özel gösterimi İzmir'de gerçekleştirildi.

Senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Yücel Aksu'nun, danışmanlığını ise Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca'nın üstlendiği filmin özel gösterimi, başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu ve Emre Özcan'ın katılımıyla İzmir İstinyePark Teras'taki Renk Sineması'nda yapıldı.

Filmde Cem Karaca'yı canlandıran İsmail Hacıoğlu, gösterim öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, film için 6 ay emek verdiklerini söyledi.

Filmin stüdyo tarafının biraz uzun sürdüğünü aktaran Hacıoğlu, "Cem Karaca rolünü oynamak ağır bir yük ve sorumluluk. Çünkü bilinen birinin hayatını oynuyorsunuz ve ben en fazla ona yakın olan, onun hayatına dokunmuş insanlardan gelecek tepkilerden çok korkuyordum. Gala gecesinden sonra bugün karşınıza biraz daha rahat geldim. Umarım izlediğinizde memnun kalırsınız. Biz elimizden geleni yaptık. Son söz sizin." diye konuştu.

Oyunculardan Emre Özcan da filmde sadece Cem Karaca'nın hayatındaki ufak renkleri yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Daha sonra davetlilere özel gösterim gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız