İstanbul
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3467 %0.17
55,2737 %-0.23
6.655,37 %1.67
82.425,13 %0.66
Muhalif. Balıkesir’de TGASDF Atlı Cirit çeyrek final müsabakaları başladı

Balıkesir’de TGASDF Atlı Cirit çeyrek final müsabakaları başladı

Balıkesir’de TGASDF Atlı Cirit çeyrek final müsabakaları başladı
Okunma Süresi: 2 dk

BALIKESİR (AA) Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu (TGASDF) Atlı Cirit çeyrek final ön eleme C grubu müsabakaları, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde başladı.

Sındırgı Geleneksel Türk Sporları Merkezi'nde üç gün sürecek müsabakalarda Uşak Yoldaş Atlı Spor Kulübü, Ankara Toprak Mahsulleri Atlı Cirit Spor Kulübü, Eskişehir Akıncılar Birliği Atlı Cirit Spor Kulübü, Sındırgı Atlı Cirit Spor Kulübü çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek.

Müsabaka öncesi konuşan Uşak Bölgesi Hakemi Bülent Demiral, yarışmaların cirit kazasında vefat eden sporcu Hasan Sarol adına gerçekleştiğini belirterek, "İlk müsabakamızı tamamladık. Günün ikinci müsabakası olan, atların kontrolü için hakem arkadaşlarımız görevlerini yapıyorlar. Cumartesi ve pazar günleri maçlarımızı tamamlayacağız. Bu sonuçların ardından burada birinci olan takım Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonunun düzenlemiş olduğu yarı final müsabakalarına katılacak." dedi.

Eskişehir Akıncı Birliği kulüp kaptanı Muhammet Ali Kaya ise turnuvaya ilk defa katıldıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, "Diğer kulüplerle tanışıyoruz. Atlarımızın ne durumda olduğunu göreceğiz inşallah. Buradan daha sonra önümüzdeki senelerde inşallah bu sporu devam ettirmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Müsabakalar hafta sonu gerçekleştirilecek maçlarla sürecek.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız