İstanbul
Az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1896 %0.07
55,2201 %0.01
6.529,37 %-0.19
85.529,98 %-1.37
Muhalif. AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ekrem Olğaç kentte coşkuyla karşılandı

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ekrem Olğaç kentte coşkuyla karşılandı

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ekrem Olğaç kentte coşkuyla karşılandı
Okunma Süresi: 2 dk

SİİRT (AA) AK Parti'nin Siirt Belediye Başkan adayı Ekrem Olğaç için kentte karşılama töreni gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda Siirt Belediye Başkan adaylığı açıklanan Olğaç, kente döndü.

Siirt Havalimanı kavşağında partililer tarafından karşılanan Olğaç, konvoy eşliğinde İl başkanlığına geldi.

Olğaç, burada toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, bu onurlu görevi kendisine tevdi eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Bugüne kadar ayrım yapmadan herkese hizmet ettiklerini dile getiren Olğaç, şunları aktardı:

"Biz bu memleketin evladıyız, burada doğduk burada büyüdük burada yaşlanacağız. Memlekete hizmet etmek için gece gündüz elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İl başkanlığı sürecim ve ondan önce merkez ilçe ve partinin diğer kademelerinde görev yaptığım süre içinde hiçbir zaman insan ayrımı yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız. Kimsenin rengine, ırkına diline bakmadan herkesin hizmetkarı olmaya hazır olduk."

Kentin sorunlarını iyi bildiğini ve bu sorunları çözmek için çalıştıklarını dile getiren Olğaç, "Belediye hizmetleriyle iktidara yürüyen bir partinin neferi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Halkımızla 31 Mart seçimlerini kazanacağız ve memleketimize gece gündüz hizmetkarlık yapmaya devam edeceğiz. Memleketin sorunlarını çok biliyoruz. Halktan destek bekliyorum." dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını ileterek, bu coşku ve teveccühle belediyeyi farkla alacaklarını söyledi.

Bu süreçte herkesin kapısını çalacaklarını belirten Gül, Siirt Belediyesinin yanı sıra tüm ilçe ve belde belediyeleri de kazanarak ak belediye hizmetlerini halka ulaştıracaklarını aktardı.​​​​​​​


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız