İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5818 %0.07
49,6536 %0.1
5.761,00 % 0,26
90.450,54 %1.051
Ara
Muhalif. YAŞAM İzmir Büyükşehir Belediyesi depremden etkilenen hayvanları unutmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi depremden etkilenen hayvanları unutmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi depremden etkilenen hayvanları unutmadı

Okunma Süresi: 1 dk

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde 126 köpek, 101 kedi, 8 papağan, 6 muhabbet kuşu, 3 kanarya ve çok sayıda kümes hayvanını enkazdan kurtararak tedavi etti. Sokak hayvanlarına 3 ton mama dağıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremin ardından deprem bölgelerine desteğini sürdürüyor. İzmir’den giden ekipler arama kurtarma çalışmaları kapsamında ulaşılabilen hayvanların tedavilerini yapıyor, bakımlarını ve beslenmelerini sağlıyor.

Depremin hemen ardından ekipler yola çıktı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı mobil sağlık aracı, 6 Şubat'ta 2 veteriner hekim, 2 veteriner teknikeri, 2 hayvan bakıcısı ve 2 ekip şoförü olmak üzere toplam 8 personelle bölgeye yola çıktı. 126 köpek, 101 kedi, 8 papağan, 6 muhabbet kuşu, 3 kanarya ve sayısız kümes hayvanını enkazdan kurtardı ve tedavilerini yaptı. Ekipler bu süreçte 3 ton mama dağıttı.
Bölgedeki hasarlı binalarda mahsur kalan hayvanların kurtarılmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin merdivenli araçları da kullanıldı.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *