İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5194 %0.04
49,6025 %0.01
5.793,12 % 0,70
90.701,47 %-2.037
Ara
Muhalif. SPOR TBF ve Digiturk, Basketbol Süper Ligi yayın haklarını 4 yıl için yeniden anlaşmaya bağladı

TBF ve Digiturk, Basketbol Süper Ligi yayın haklarını 4 yıl için yeniden anlaşmaya bağladı

Türkiye Basketbol Federasyonu, Basketbol Süper Ligi’nin yayın haklarını 4 yıl süreyle Digiturk’e devretti. 24 Eylül’de Fenerbahçe Beko – Beşiktaş GAİN maçıyla yeni sezon heyecanı başlayacak.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yayın haklarını 4 yıl süreyle yeniden alan Digiturk ile sözleşme imzaladı. İmza töreni Basketbol Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirildi ve TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri ile federasyon ve kulüp temsilcileri katıldı.

TBF Başkanı Türkoğlu’ndan Açıklama

Türkoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 2025 Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği ikinciliğe değinerek, bu başarının basketbolda doğru yolda olduklarının göstergesi olduğunu belirtti. Ayrıca yeni sezonun heyecanının 24 Eylül Çarşamba günü Fenerbahçe Beko – Beşiktaş GAİN maçıyla başlayacağını duyurdu. Maç, beIN Sports Haber ekranlarından tüm Türkiye’ye şifresiz olarak ulaşacak.

Yayın Gelirinin Lige Katkısı

Türkoğlu, bu anlaşmanın basketbolun marka değerini, oyuncuların emeğini, kulüplerin yatırımını ve taraftarların heyecanını artıracağını ifade etti. Digiturk’ün Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ni önümüzdeki 4 sezon boyunca canlı olarak yayınlayacağını ve her hafta 2 maçın şifresiz olarak izlenebileceğini söyledi.

Digiturk’ten Al-Marri’nin Açıklaması

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, Basketbol Süper Ligi’nin portföylerinin kalbinde yer aldığını belirterek, amaçlarının dünya standardında yayın sunmak olduğunu vurguladı. Al-Marri, A Milli Takım’ın başarılarından dolayı federasyonu tebrik etti ve sporculara, kulüplere ve taraftarlara teşekkürlerini iletti.

Bu anlaşmayla, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin tüm maçları önümüzdeki 4 sezon boyunca canlı yayınlanacak ve lig, hem ulusal hem de uluslararası ölçekte daha geniş kitlelere ulaşacak. İmzaların ardından düzenlenen fotoğraf çekimiyle toplantı tamamlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *