İstanbul
Parçalı az bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
75.873,47 %0.52
Muhalif. SPOR Samsunspor evinde hata yapmadı: Konyaspor'u tek golle geçti

Samsunspor evinde hata yapmadı: Konyaspor'u tek golle geçti

Süper Lig'in 11'inci haftasında Samsunspor, sahasında ağırladığı Tümosan Konyaspor'u Sekongo'nun golüyle 1-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Samsunspor evinde hata yapmadı: Konyaspor'u tek golle geçti
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Süper Lig'in 11'inci haftasında Samsunspor, 19 Mayıs Stadyumu'nda Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, taraftarı önünde sergilediği disiplinli oyunla rakibini 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Mücadelede her iki takım da pozisyon üretmekte zorlanmazken, Samsunspor bulduğu fırsatı değerlendirerek skoru belirleyen taraf oldu.

İlk yarıda gelen gol

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren etkili bir oyun ortaya koyan Samsunspor, 15'inci dakikada Coulibaly ile gole yaklaştı ancak kaleci Bahadır gole izin vermedi. Konyaspor ise 26'ncı dakikada Colley ile tehlike yaratsa da sonuç alamadı.

31'inci dakikada Sekongo ile bir kez daha kaleyi yoklayan ev sahibi ekip, aradığı golü 39'uncu dakikada buldu. Coulibaly'nin pasında ceza sahası dışında topla buluşan Sekongo, yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Samsunspor evinde hata yapmadı: Konyaspor'u tek golle geçti

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda skor değişmedi

İkinci yarıya beraberlik arayışıyla başlayan Konyaspor, 64'üncü dakikada Enis Destan'ın kafa vuruşuyla gole çok yaklaştı ancak top az farkla dışarı gitti. 68'inci dakikada ise Masuaku'nun kullandığı serbest vuruş sonrası Andzouana'nın şutu yine sonuçsuz kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Samsunspor, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan taraf oldu. Karşılaşmada Samed Onur, Mendes ve Tavsan sarı kart gören isimler olurken, konuk ekipte ise Masuaku ve Enis Destan kartla cezalandırıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız