Temmuz ayında futbol kariyerini sonlandıran Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Reto Ziegler, Ekol Sports'a açıklamalarda bulundu. Uzun bir aradan sonra İstanbul'a gelen Ziegler, geri dönmenin çok güzel olduğunu ifade etti. Ziegler, "Çok güzel geri dönmek, çok özlemiştim. Eşime ve çocuklarıma bu harika şehri göstermek istedim. Fenerbahçe’yi de, taraftarını da çok özledim" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe'de kalmak istemesine rağmen bazı şeylerin yolunda gitmediğini anlatan Reto Ziegler, şunları kaydetti:
"O dönem Juventus’ta bazı problemler vardı. Fenerbahçe’de kalmak istiyordum ama mümkün olmadı. Başkanımız cezaevindeydi, taraftarlarımızın desteğine rağmen çok zor bir sezon geçirdik. Biz sahada sadece futbol oynamak ve dürüst bir takım olduğumuzu göstermek istedik."
“Lefter’in tabutunu taşımak çok onurlu bir andı”
Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in vefatında duyduğu üzüntüyü paylaşan Ziegler, “Emre ve Volkan, 'Sen yeni geldin ama sen de gel' dediler. Lefter’in tabutunu taşımak benim için çok onurlu bir andı. O günü asla unutmam" diye konuştu.