Galatasaray, Süper Lig’in 7. haftasında Alanyaspor’u 1-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Kontraspor YouTube kanalında maç hakkında değerlendirmelerde bulunan eski futbolcu Nihat Kahveci, sarı-kırmızılıların şansının yüksek olduğunu ve rakip takımın kaçırdığı fırsatların dikkat çekici olduğunu söyledi.
Kahveci açıklamasında, "Ne oluyor bilmiyorum. Melekler mi koruyor, rakip oyuncuların ayağı mı titriyor, inme mi iniyor, gözleri mi kararıyor, ne oluyor bilmiyorum," ifadelerini kullandı.
Galatasaray’ın kalesinin 0 olduğunu vurgulayan Kahveci, “Bu kadar pozisyon oldu, Galatasaray’ın kale sıfır. Çok enteresan. Buradan şimdiden söylüyorum, Şampiyonlar Ligi için konuşmuyorum, orada cezalandırıyorlar. 12 dakikada 3 gol atıyor sana,” dedi.
Kahveci ayrıca sarı-kırmızılılara uyarıda bulunarak, “Galatasaray böyle oynamaya devam ederse, bir gün Süper Lig’de biri onları öyle bir cezalandıracak ki şok olacaklar,” ifadelerini kullandı.