İstanbul
Kapalı
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
71.464,96 %0.669
Muhalif. SPOR Kerem Aktürkoğlu ve Erden Timur Hatay’da

Kerem Aktürkoğlu ve Erden Timur Hatay’da

Okunma Süresi: 1 dk

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve sarı-kırmızılı oyuncu Kerem Aktürkoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden Hatay’da yardım malzemeleri dağıttı.

Galatasaray ve birçok spor kulübü yardım kampanyası başlattı. Nef Stadı’nda da insanlar gönüllü olarak yardım organizasyonu oluşturdu.

Sarı kırmızılılar kulüp ve yardıma koşan insanlarla bugün Nef Stadı’ndan deprem bölgesine 12. yardım tırı gönderildi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve takım kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu da yardım ve organizasyona katkı sağlamak için Hatay’a gitti.

Galatasaray Kulübünün Twitter hesabında yer alan paylaşımda, ”Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve futbol takımımızın kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, Hatay’daki yardım malzemelerinin dağıtım çalışmalarında yer aldı.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız