İstanbul
Parçalı bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
71.281,89 %0.642
Muhalif. SPOR Galatasaray, genç futbolcu Emirhan Kayar ile sözleşme imzaladı

Galatasaray, genç futbolcu Emirhan Kayar ile sözleşme imzaladı

Galatasaray, altyapısından yetişen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzaladı.

Okunma Süresi: 2 dk

Galatasaray, genç futbolcularıyla sözleşme imzalamaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılar son olarak Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzaladığını duyurdu. Nef Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Emirhan Kayar, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Emirhan’dan çok şey beklediklerinin altını çizen Başkan Özbek, ”Emirhan’lar bizim geleceğimiz. Onlar Galatasaray’ın çimentosu. Önümüzdeki dönemde de birçok genç inşallah Galatasaray’a büyük hizmetler verecek. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Sabırla Galatasaray’a hizmet etmeye devam etsin. Galatasaray’ın geleceği onlar. Biz de Galatasaray’ın geleceğini kuruyoruz. Emirhan ile bu yolu yürüyeceğiz. Allah sakatlık vermesin. Başarılı olmasını diliyorum. Kariyerinde inşallah Galatasaray’da sürdürsün. Kariyeriyle ilişkin önümüzdeki günlerde, önümüzdeki senelerde gelişmeler olursa biz de devamlı Emirhan’ın yanındayız. Onun Avrupa çapında, dünya çapında başarılı olması için de Galatasaray olarak biz elimizden geleni yapacağız. Önce Galatasaray’a hizmet edecek sonra Galatasaray onun kariyeriyle ilişkin her türlü çalışmayı yapacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde uzun yıllar Galatasaray’a hizmet eder” diye konuştu.

Elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Emirhan Kayar ise, ”İlk imzam olduğu için çok mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Burada oynamaya devam ettikçe elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah benim için iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız