Fenerbahçe taraftarı Ali Koç’un 7 yıllık yönetiminde tek bir şampiyonluk bile görememekten verilen sözlerin yerine getirilmemesinden mustarip durumda.
Bu sürecin devam etmemesi isteyen taraftarlar yeterli imza sayısını toplayarak kulübün olağanüstü kongreye gitmesini istiyorlar.
Gerekli 10 bin imza için sosyal medyada #FenerbahçeİçinHemenSeçim başlığı oluşturulurken, fenericinsecim.com internet sitesi de kongre üyelerinden imza topluyor.
Fener İçin Seçim hesabı dün akşamki derbi mağlubiyetinin ardından sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:
“Fenerbahçe, bir kişinin inadıyla ve egosuyla yönetilemez!
Sarı-lacivert renklere gönül vermiş milyonlarca yürek varken; Fenerbahçe ne sahipsizdir, ne de bir kişiye mecburdur!
Fenerbahçe’nin iradesi tribündedir, sokaktadır, milyonların yüreğindedir!
Ya Fenerbahçe’nin tarafında dur ya da bil ki bu taraftar er ya da geç Fenerbahçe’sini kurtaracaktır.
Şimdi, hemen, derhal! #FenerİçinSeçim”